BerdegoBerdego

Interieurverzorging

Voor het verzorgen van uw interieur werken wij met ervaren mensen. Onze interieurverzorgsters zijn vakbekwaam en weten precies hoe zij om moeten gaan met uw wanden, vloeren en meubels.
Het inzetten van vaste medewerkers per project, op tijden die u schikken, zorgt voor een plezierige samenwerking. Hierdoor heeft u een vast aanspreekpunt in geval van extra wensen of calamiteiten.

 
 

Glasbewassing

Schone, heldere ramen dragen bij aan een goede eerste indruk voor uw bezoekers. Goed glasonderhoud is een investering in het behoud van de uitstraling en de kwaliteit van uw beglazing en kozijnen. Daarom is het slim afspraken te maken voor periodieke en ad-hoc glasbewassing. Wij zorgen ervoor dat uw ramen er piekfijn uitzien.De ramen worden afgenomen met een speciaal schoonmaakmiddel dat vuil verwijdert en het glas intensief reinigt. Ook omringend lijstwerk en randen daaromheen worden afgenomen.

Doordat wij tevens werken met een telescopisch wassysteem kunnen wij tot een hoogte van 15 meter ramen en beplatingen wassen zonder inzet van hoogwerkers, hetgeen resulteert in een kostenbesparing voor u: we kunnen hetzelfde aantal vierkante meters glas sneller reinigen dan bij gebruik van een hoogwerker, en zijn niet afhankelijk van de beperkte mogelijkheden van deze dure machines. Door de toepassing van milieuvriendelijk mineraalvrij water blijft het glas bovendien langer schoon.

 

Serres en overkappingen

Met behulp van ons telescoop wassysteem kunnen wij uw serre te reinigen zonder deze met een ladder of ander klimmateriaal te betreden, en zeep of andere agressieve middelen zijn niet nodig. Met deze methode krijgen wij uw groen aangeslagen serre weer als nieuw!

 
 
 

Vloeronderhoud

Het schoonhouden van een vloer is iets anders dan het onderhouden van een vloer. Vakkundig vloeronderhoud geeft niet alleen een fraai aanzicht, ook de levensduur wordt aanzienlijk verlengt. Voor elk type vloer worden specifiek onderhoudseisen gesteld. 

Tapijt
Uw vloer wordt dagelijks of periodiek  afgenomen of gestofzuigd. Op een aantal van deze momenten worden uw vloeren intensief gereinigd. Door middel van een speciale dieptereiniging maken wij uw tapijt / vaste vloerbedekking tot in de diepste poriën weer schoon. Onze werkmethode heeft als voordeel dat de vloer direct weer toegankelijk is, ook komt er nauwelijks vocht in de lucht. Dit komt alle elektronische apparatuur ten goede.

Linoleum / marmoleum
Na een intensieve reiniging kunnen wij de vloer conserveren met een voor uw situatie specifieke wassoort. Er zijn verschillende mogelijkheden; antislip, alcohol bestendig, hoog glans, zijde glans en mat.

Natuursteen
Vloeren van natuurlijke materialen hebben vaak een specifieke behandeling nodig. Zo worden vloeren van steen intensief gereinigd en indien nodig voorzien van een beschermlaag. Marmer en graniet wordt voor u gepolijst. Vloeren van hout worden behandeld met beschermende en voedende producten zodat het natuurlijke element van de vloer optimaal zichtbaar blijft.

 

 

 

 

Zonnepanelen

Vervuilde zonnepanelen leveren minder rendement op dan schone panelen. Zonnepanelen hebben net als ramen en gevelbeplating onderhoud nodig. Aanslag van stof, regen en luchtvervuiling hecht zich op uw panelen. Berdego kan uw panelen jaarlijks of periodiek reinigen om voor optimale prestatie van uw panelen te zorgen. Reiniging vindt plaats met behulp van mineraalwater, dat vrij is van mineralen en kalk. Hierdoor blijven geen kalkresten achter.

 
 
 

Hogedrukreiniging

Met ons hogedruk reinigingssysteem, tot 500 bar en 140° C, ontdoen wij stenen, betonnen, houten en metalen (gevel) oppervlakten van vrijwel alle denkbare vervuiling. Denk hier bij aan vervuiling door:

De natuurelementen
Aanslag door regen, mos en algengroei worden moeiteloos van vrijwel ieder oppervlak verwijderd. Zelfs zonder toevoeging van chemicaliën. Ook het verwijderen van (oude) verflagen van stenen of betonnen ondergrond behoort tot de mogelijkheden, evenals materiaalafhankelijke impregnatie

Verkeer
Parkeerterreinen- en garages zijn weer als nieuw na een behandeling met 140° C water. Nagenoeg alle aanslag van uitlaatgassen, bandensporen en olievlekken verdwijnen als sneeuw voor zon.

Graffiti
Deze ontsierende vorm van kunst is veelal goed te verwijderen wanneer dit gebeurt vlak na het aanbrengen hiervan. Daarom hebben graffiti klussen altijd een hoge prioriteit en zullen met voorrang in onze flexibele planning verwerkt worden.

 

Trappenhuizen, portieken en galerijen

Een trappenhuis, portiek of galerij is het visitekaartje van een gebouw; om een nette indruk te geven, moeten deze ruimtes er keurig en verzorgd uitzien. Door intensief gebruik worden deze ruimtes echter snel stoffig en aangetast door ingelopen of binnenwaaiend vuil. Ons ervaren schoonmaak team kan ervoor zorgen dat uw trappenhuis, portiek of galerij er altijd verzorgd uitziet.

 
 
 

Bouwschoon opleveren

Door flexibele inzetbaarheid zijn wij in staat uw nieuwe- of verbouwde pand snel en professioneel bouwschoon op te leveren.

Hierbij kunt u denken aan het verwijderen van:

 • Bouwstof
 • Cementsluiers en -resten
 • Grof bouwvuil
 • Kitresten
 • Verfresten en –spatten
 

Dakgoot Bladvrij

Door vallend blad en taken kunnen uw dakgoten en hemelwaterafvoeren verstopt raken. Het overstromen van de dakgoot kan leiden tot vervelende lekkages. Wij adviseren om uw dakgoot 1 á 2 keer per jaar te laten reinigen. Tevens verzorgen wij een permanente oplossing zodat het blad niet meer in uw goot terecht komt.

 

 

Offerte aanvraag

Bel vandaag nog 06 - 509 490 09 voor het maken van een afspraak òf vul in onderstaand formulier uw gegevens en een korte werkomschrijving in.

  Contactgegevens

  Schoonmaakbedrijf Berdego VOF

  Nikkelstraat 25
  NAARDEN
  Mobiel Frank 06 - 250 279 11
  Mobiel Philippe 06 - 509 490 09
  E-mail info@berdego.nl

  KVK nummer 32053365
  BTW nummer NL8218.147.22B01